Данило Медведєв зазнав поразки від Рафаеля Надаля в турнірі. Про це повідомляє портал lenta.ru.

30 січня відбувся вирішальний матч у турнірі Australian Open, який тривав близько п'яти годин. Зустріч завершилася з рахунком 2:6, 6:7 (5:7), 6:4, 6:4, 7:5 на користь Надаля. Примітно, що російський тенісист є другою ракеткою світу, а іспанець тільки п'ятою. Однак це не заважає Надалю вже вдруге обіграти Данила Медведєва на цьому турнірі.

У півфіналі турніру Медведєв виявився сильнішим грецького тенісиста Стефаноса Циципаса. Примітно, що тенісист в цьому матчі посварився з суддею, так як був обурений тим, що батько грека робив підказки з трибун.

Переможницею Australian Open в жіночому одиночному розряді стала Австралійська тенісистка Ешлі Барті. Вона переграла американську спортсменку Даніель Коллінз.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Рафаель Надаль, Getty Images
Рафаель Надаль, Getty Images

Відзначимо, що переможець турніру в 2021 році Новак Джокович не зміг взяти участь Australian Open. Сербського спортсмена видворили з Австралії перед перед початком змагань. Представникам країни не сподобалася Віза тенісиста, в якому не була вказана інформація про вакцинацію. Тенісист брав участь у кількох судах, проте програв їх.

Раніше повідомляли, "Вчора запрошення на весілля, сьогодні кличу на похорон": 24-річну зірку хокею зарізали у власній квартирі, наречена сивіє від горя.

Як повідомляв Знай.иа, Кріштіано Роналду збентежив жінок своїм виглядом в одних плавках: видно кожен м'яз.

Знай.иа писав, "Динамо" у важкій грі перемогло "Реал Мурсію": підопічні Мірчі Луческу вирвалися вперед наприкінці гри.