Потап показав себе на шоу "Голос". Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український виконавець і продюсер Олексій Потапенко, який відомий всім в основному як Потап, є вкрай популрною особистістю в Україні. На його офіційну сторінку в Instagram підписано 1,9 мільйона фоловерів, велика частина з яких лайкають і коментують його пости. З ними він ділиться подробицями особистого життя, кар'єрних успіхах, а також іноді спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

У неділю, 30 січня 2022 року, відбувся другий випуск "Голос країни-12". Тривають "сліпі прослуховування", в ході яких зіркові тренери Оля Полякова, Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва і В'ячеслав Вакарчук будуть набирати собі команду, щоб згодом пройти ще через кілька етапів шоу і довести учасників до фіналу.

На честь цього український репер опублікував фотографію з даного шоу в червоній бейсболці і синьому костюмі, вишитим візерунками птахів.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"The Voice!",- підписав він знімок.

Фолловери засипали знімок з Потапом безліччю позитивних коментарів.

" успіху всім учасникам🔥❤️";" а Ви там Тіну Грегорівну не бачили ? 🥺 😅 "; "Олексій Андрійович, чудово виглядаєте🔥"; " успіхів! Перемогу забирай❤️"; " удачі вам я знаю що ваша команда переможе 🔥🔥🔥👏👏❤️", - повідомляють фоловери.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Потап вибачився за "нападки" на адресу Тіни Кароль і порівняв її з Христом: "Як можна..."

Нагадаємо, що учасників "МастерШеф" змусили приготувати шедевр, поки горить маленька свічка: закінчилося сльозами і істерикою.

Крім цього так могла виглядати дочка Андрія Хливнюка: колишня любов лідера "Бумбоксу" Лідія Таран похвалилася своєю маленькою копією