Нападник ФК "Манчестер Юнайтед" Мейсон Грінвуд заарештований за побиття та зґвалтування колишньої дівчини Гаррієт Робсон.

Дівчина оприлюднила у своєму Instagram матеріали, на яких видно закривавлене лице, синці по всьому тілу, та написала допис, у якому зізналася, що це переживає не вперше.

"Для всіх, хто хотів знати, що Грінвуд насправді робить зі мною", - написала дівчина.

Побобї  Гарріет Робсон. Фото: Instgaram
Побобї Гарріет Робсон. Фото: Instgaram

Також Робсон оприлюднила кілька голосових повідомлень, у яких футболіст нібито примушує її до сексу, хоча вона відмовляється це робити.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Побобї  Гарріет Робсон. Фото: Instgaram
Побобї Гарріет Робсон. Фото: Instgaram

Мейсону Грінвуду 20 років, він успішний спортсмен в "МЮ". Не так давно, його було визнано кращим гравцем місяця у складі "Юнайтед". Раніше футбольний клуб уже усунув його від тренувань та матчів на невизначений термін, через заяви дівчини.

Гарріет Робсон. Фото: Instgaram
Гарріет Робсон. Фото: Instgaram

Також дівчина написала заяву на колишнього хлопця. Представник поліції заявив:"30 січня поліції стало відомо про фото та відео у соціальних мережах, розміщених жінкою, яка повідомляє про випадки фізичного насильства. Було розпочато розслідування, і ми можемо підтвердити, що чоловіка було заарештовано за підозрою у зґвалтуванні та нанесенні тілесних ушкоджень".

Відомо, що футболіст буде знаходитися під вартою поки триватиме слідство.

Дівчина видалила відео, проте його встигли викласти у Youtube

Нагадаємо, раніше зловмисник з-під Київщини жорстоко розправився над сімейною парою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російський тенісист Данило Медведєв програв Рафаелю Надалю.

Також "Знай.ua" писав, що українець помітив гранати на ліхтарних стовпах.