Українська школярка змусила трьох з чотирьох суддів "Голосу країни" повернутися до неї. Про це повідомляє портал ТСН.

У неділю, 30 січня 2022 року, відбувся другий випуск "Голос країни-12". Тривають "сліпі прослуховування", в ході яких зіркові тренери Оля Полякова, Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва і В'ячеслав Вакарчук набирають собі команду, щоб згодом пройти ще через кілька етапів шоу і довести учасників до фіналу.

Одним з найбільш успішних виступів можна вважати спів 17-річної дівчини Марії Сур. Дівчинка є ученицею одинадцятого класу. Мама працює майстром манікюру, а батько працює в Ізраїлі як робітник. Сама Маша мріє про велику сцену. Тому школярка вирішила прийти на "Голос країни-12", щоб здійснити бажане.

Для виконання Марія виконала композицію 2WEI-Survivor. Вокальні дані Школярки змусили трьох тренерів натиснути кнопку-мова йде про Ольгу Полякову, Потапа і Наді Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

За Машу почалася справжня боротьба. Тренери намагалися вмовити дівчину піти саме в їх команду. Оля з Надею навіть подзвонили своїм близьким. Так, дочка Полякової розповіла Маші, що її мама навчить ще краще співати, а Володимир сказав, що вона не пошкодує, якщо вибере команду Дорофєєвої.

Ймовірно слова Володимира Дантеса виявилися переконливішими, тому молода співачка вирішила вибрати команду Дорофєєвої.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва бореться із залежністю-ніхто не може перешкодити, навіть Дантес: "Тут я ох * * ла..."

Також Знай писав, Оля Полякова "зарубалася" з Надею Дорофєєвою на "Голос країни" під сміх Вакарчука: "спалить кому хату..."

Раніше повідомляв Знай, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості. Артистка показала, як косметолог чаклує над її обличчям невідомим приладом