Андрій Задворний вирішив ближче познайомитися з учасником проєкту "Холостячка" та заявив, що його не так сприймали, яким він є.

Переможець одного з найромантичніших шоу на українському телебаченні "Холостячка" Андрій Задворний, обранець Злати Огневич, підтримує спілкування в Instagram зі своїми шанувальниками. Цього разу він розмістив декілька фото з конкурентом у боротьбі за серце Злати Огневич, Богданом Коломейком.

У дописі під знімками, Андрій назвав Богдана тим учасником, який на його думку розкрився найменше.

"Цікавий, глибокий, авантюрний, скромний і трохи байдужий. У нас тут розпочався новий період вторинного пізнання одне одного", - написав Задворний.

Він зазначив, що коли немає конкуренції, а тільки пережиті спільні емоції та пригода одна на всіх, це дуже зближує та об'єднує.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Андрій Задворний з Коломейком. Фото: Instagram
Андрій Задворний з Коломейком. Фото: Instagram

У коментарях потішилися таким чудовим дружнім стосункам та підкреслили, що під час монтажу, багато чого здається не зовсім таким, яким є насправді.

Андрій Задворний з Коломейком. Фото: Instagram
Андрій Задворний з Коломейком. Фото: Instagram

На фото хлопці позують удвох, та мають задоволений щасливий вигляд.

Шанувальники підкреслили, що їм до вподоби тільки Андрій, чим неабияк потішили свого кумира.

"Я тільки після проекту зрозумів, наскільки Бодя офігенний", "Без костюма Бонда та вертольота", "Красивий чоловік. Але ви Андрій найкращий, найкрасивіший чоловік у світі", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: Instagram
Коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше учасники шоу Холостячка показали, як швидко розсмішити дівчину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Макс Тарапата після поразки зі Златою Огневіч влаштував курортний роман на Шрі-Ланці.

Також "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова наважилася показати, якою є її сім'я з Добриніним