Не так давно відгримів другий сезон романтичного реаліті "Холостячка", де чоловіки боролися за серце української співачки Злати Огнєвіч. У фіналі вона обрала Андрія Задворного, однак відносини між ними не склалися.

Цього разу на офіційній сторінці "Холостячки" в Instagram, поділилися кумедним фото з найяскравішими учасниками сезону, а саме Олегом Плахотнюком, Андрієм Задворним, Романом Васильєвим та Дмитром Шевченком.
На опублікованому знімку учасники реаліті позують стоячи один біля одного, при цьому вони тримають у зубах палички для суші, ніби вдаючи моржа. Зазначимо, що лише Дмитро Шевченко вирішив такого не робити, а потримав палички у руках.

Іnstagram \\ holostyachka__stb
Іnstagram \\ holostyachka__stb

"Тут повинна бути реклама 🤣", - сказано у повідомленні на сторінці "Холостячки" в Instagram.

Користувачам мережі, мабуть, не дуже сподобалося спільне фото учасників "Холостячки", адже під ним було чимало неприязних коментарів. Деякі навіть зазначили, що на фото Андрій Задворний зайвий, ймовірно через те, що він покинув Злату Огнєвіч.

"Задворний тут лишній!", "Хлопці, ви🔥 класні 👏👏", "Невдахи", "Жах, мужики, стали дуріти, живіть сьогодні, посміхайтеся, веселіться і не забувайте, що ви найкращі (крім Андрія, йому в звіринець пора з такою пикою)", "Круті🔥", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зурочила? Фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко втратив інтерес до життя - все валиться з рук

Також Знай писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч більше не хоче бути самотньою: "Потрібна людина" Злата Огнєвіч поговорила на тему почуття гідності і того, чому людина нічого не може поодинці

Раніше Знай повідомляв, Алекс Топольський різко захотів втекти перед фінальним рішенням на "Холостяк-12": "Вибере знову...". Алекс Топольський з'явився в першому анонсі "Холостяка", який вийде на початку весни