Популярна українська співачка Надія Мейхер (Грановська) поміркувала про час і його швидкоплинність. Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать понад 360 тисяч осіб.

"Матеріальний світ нас намагається втиснути в тимчасові рамки. Диктує, що мовляв, ми повинні піддаватися його темпоритму, встигати вбирати всю інформацію, яка з'являється в радіусі 360 градусів. Чи є в цьому необхідність? До чого призводить засмічення свідомості, чуттєвості такою кількістю сміття? І як навчиться відрізняти сміття від чогось дійсно необхідного?",- задалася питанням виконавиця.

Скрін, Instagram Мейхер
Скрін, Instagram Мейхер

Вона впевнена, що мудрість і рівень мислення людини не визначається кількістю прочитаного і побаченого матеріалу. Насправді набагато важливіше якість цього матеріалу і вміння його засвоювати.

"Чим більше інформації ми намагаємося поглинути, тим складніше визначити, хто Я, що мені необхідно насправді. Накопичуючи в собі чужі емоції, коли починають превалювати в людині більше негативних висновків, розчарування, в кінцевому рахунку стирається фільтр по сортуванню інформації, людина втрачає зв'язок зі своїм фізичним і духовним здоров'ям», - додає Мейхер.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото зі сторінки Надії Мейхер
Фото зі сторінки Надії Мейхер

Вона впевнена, що кожному необхідно пам'ятати - рятувати світ потрібно, починаючи з себе. З пошуку внутрішнього балансу і згоди.

"Бити себе в груди, доводячи свою правоту, навіть якщо ви праві, це втрата внутрішньої опори, це втрата своєї енергії. А якщо це входить в повсякденність, починає страждати весь організм, виходить, що людина «з'їдає» сам себе. Від того, що ми бурхливо на щось реагуємо (жаль горю, злість на несправедливість, сльози і т.д.)-все це з одного боку не допоможе цим ситуаціям, а з іншого руйнує нас зсередини. Вийти за рамки лінійності часу! Встановлювати свій темпоритм! І нехай світ чекає або наздоганяє Вас! Стати спостерігачем! Розвивати свій Дух!",- рекомендує зірка своїм шанувальникам.

Надія Мейхер, фото з Instagram
Надія Мейхер, фото з Instagram

"Коли ми на хвилі своєї душі, час перестає існувати", "Філософія від красуні!", "Добре сказано. Особливо в наш час. Зараз просто шквал всього валиться на тебе. Правильно, потрібно фільтрувати", - підтримали її фанати.

Нагадаємо, Надія Мейхер "забула" про одяг, згадавши про дику любов: "Дерзайте, не пізно ніколи"

Також Знай повідомляв, Надія Мейхер з оголеною спиною спокусливо погладила свої сідниці:"Богиня любові". Українська знаменитість показала продати наряд по знижці

Раніше Знай писав, Надія Мейхер, ставши дияволицею, оголила плечі і зруйнувала кордони: "одночасно і вогненно, і ніжно"