Як складається ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на ранок 31 січня 2022 року, розповіли на офіційній сторінці пресслужби в facebook.

Зазначається, що окупанти продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.

За минулу добу, 30 січня, російсько-окупаційні війська двічі порушували режим припинення вогню.

Зокрема, в напрямку Станиці Луганської противники відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Неподалік від Пищевика російськими найманцями було здійснено обстріл з автоматичних станкових гранатометів та станкових протитанкових гранатометів.

На жаль, внаслідок ворожих обстрілів було поранено одного військовослужбовця Об’єднаних сил. Постраждалий наразі перебуває в лікувальному заклад, його життю нічого не загрожує і стан здоров’я, за словами лікарів – задовільний.

Фото: ООС
Фото: ООС

В ООС наголосили, що завдяки нашим воїнам рубежі, на яких стоять українські підрозділи, залишилися незмінними.

«Дякую захисникам за захист країни! В єдності наша сила!», - пишуть у коментарях до цього повідомлення українці.

Нагадаємо, бомбосховище в Києві облаштували під стриптиз-клуб - у разі небезпеки, все безкоштовно. У центрі Києва бомбосховище, в яке українці можуть сховатися при обстрілі, працює в рамках стриптиз-клубу.

Як повідомляв "Знай.ua", сотні українок з дітьми повернулися до Києва з неспокійної Палестини: "Нарешті в безпеці"

Знай.ua писав, Ізраїль накрили десятки ракет у відповідь на ліквідацію вежі "Аль-Джаля": небо виблискує, сотні людей біжать з пляжу