Українці визначили своїх улюбленців на шоу "МастерШеф". Пост про шоу з'явився в соціальній мережі Instagram.

На телеканалі СТБ стартував новий сезон культового шоу "МастерШеф". Цього разу за звання кращого кухаря змагаються найяскравіші учасники минулих епізодів, які влаштувавши справжню "Битву сезонів".

30 січня в неділю пройшла Друга серія даного шоу. На честь чого на офіційній Instagram-сторінці шоу "МастерШеф" запропонували українцям розповісти про конкурс, який запам'ятався найбільше.

"Вчора ми побачили другий випуск проекту "МастерШеф. Битва сезонів! Конкуренція зростає, як і складність випробувань! Який конкурс запам'ятався тобі найбільше? Давай обговоримо випуск тут 👇", - повідомили представники проекту.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Проте, фоловери в першу чергу вирішили розповісти про кандидатів на перемогу, які сподобалися найбільше.

"Слухайте, Анжела така молодець! Ще всіх профіків зробить😂";" мій топ Саша Цвігун, Анжела, Білодід, Влад, Паша Серветник🔥"; " Анжела, Білодід, Велика🔥 🔥"; "Все просто....Цвігун, Сервейник, Білодід, Пава. Ці товариші у фіналі... "; "Вітя-зірка всіх випусків 😂 👍з ним явно не нудно"; "такі класні були конкурси, мене дуже здивував Вітя, молодець!!! І інші теж молодці!!! 👍 👍 👍 ",- повідомляють вони.

Нагадаємо, учасників "МастерШеф" змусили приготувати шедевр, поки горить маленька свічка: закінчилося сльозами і істерикою. У новому сезоні випробування стали більш складними.

Портал Знай.uа повідомляв, що суддя " МастерШеф. Битва сезонів "Оля Мартиновська розповіла про своє "дитя": рекомендує всім мамам і подружкам.

Також ми писали, Оля Мартиновська з "МастерШеф" влаштувала Гарячі Танці з молодими хлопцями.