Тіна Кароль показала відео десятирічної давності. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Тіна Кароль-одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому. На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік, а на Тікток-сторінці 289,1 тисячі фоловерів, з якими вона ділиться різними подробицями особистого і творчого життя. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією в Insta-stories.

Тіна Кароль. Фото: скріншот youtube
Тіна Кароль. Фото: скріншот youtube

31 січня дівчина опублікувала відеозапис у соціальній мережі Instagram. На ній можна побачити, як Тіна Кароль лежить разом з чоловіком.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Цій відеороботі 10 років! Ніхто не бачив її крім нас з @alanbadoev таємне стало явним #сохранимлюбовь Дивись повну версію на Patreon production: @badoevteam_official #tinakarol #exclusive #instavideo #music #ексклюзив #love # change #тінакароль", - повідомила вона

Фолловери засипали пост коментарями.

"Побачила, подумала шо Балан на початку-злякалася😩🤭"; "Переживемо зради😍"; "Хехе а я бачив"; "Це щось мега цікаве🔥 чекаємо виходу💞"; "Ось це всю дантину зараз проглючило на частку секунди🤣🤣🤣. Як схожий на того, що я можу сказати", - повідомляють вони.

Тіна Кароль. Фото: Youtube
Тіна Кароль. Фото: Youtube

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Потап вибачився за "нападки" на адресу Тіни Кароль і порівняв її з Христом: "Як можна..."

Також портал "Znaj" писав, що Елізабет Херлі звела з сума в міні сукні без нижньої білизни.

Також ми писали, що нинішня дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова переступила чергову сторінку свого життя з високо піднятою головою. Зараз Катерина знаходиться на шляху створення свого бізнесу, але поки вирішила поговорити про дитину - Міша захворів.