Аліна Гросу з Романом Полянським відпочивають в Буковелі, та вирішили змінити лижі на більш спокійний відпочинок, забравшись на сіновал

Дівчина з коханим поділался з прихильниками фотографіями в мережі Instagram, де на неї підписано 472 тис. фоловерів.

У своєму дописі зірка написала:

"А це ми на сіновалі. Тут, виявляється, м'яко та тепло"

Аліна одягла джинси та білу шубку. А від яскравого снігу захистила очі захисними окулярами. Зірка явно не замерзла, бо штани задерлися, показуючи оголені ніжки красуні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гросу та Полянський. Фото: Instagram
Гросу та Полянський. Фото: Instagram

На одному з фото Роман поцілував свою кохану, ніжно притулившись до лоба. Пара виглядала щасливою у спокійній сільській ідилії, ніби під захистом сонці та сіна.

Гросу та Полянський. Фото: Instagram
Гросу та Полянський. Фото: Instagram

Яскраві фотографії прийшлися до душі шанувальникам Аліни, та вони засипали компліментами, словами захвату та хвилюванням. Через пандемію всі ми стали надто турботливі до здоров'я свого та коханих людей.

"Аліна ви розумниця і красуня і чоловік ваш нічого", "Любов гріє", "Правильно. перед весіллям треба сходити на сіновал!!!", "Аліна, яка ви гарна пара, дай Бог кохання", "Аліна, одягайтеся тепліше, щоб не захворіти", - написали прихильники.

Коментарі. Фото: Instagram
Коментарі. Фото: Instagram

Відомо, що Аліна з Романом вирушили на лижі, але погода зіпсувалась, змусивши сидіти в готелі.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу показала найкращі сторони Романа Полянського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аліна Гросу застрягла в готелі на сніжному курорті.

Також "Знай.ua" писав, що дружина захисника Динамо Каріна Тимчик у провокативному бікіні вразила кадрами