Відома українська співачка Аліна Гросу лише під кінець січня вирішила, що пора з'їздити відпочити в гори, в Карпати - в Буковель.

В останні дні, на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 470 тисяч чоловік, з'являється багато снігових фотографій і відео. Там вона разом з коханою людиною, Романом Полянським. І зараз Аліна вирішила поділитися видом з вікна в готелі, разом зі своїм білосніжним силуетом.

Аліна Гросу. Фото: скріншот youtube
Аліна Гросу. Фото: скріншот youtube

"Сніжного доброго ранку. Як вам спалося?", - запитує Аліна Гросу в публікації.

На першому фото Аліна Гросу стоїть на балконі, в білому халатику, з чашкою в руці і з чалмою на голові. А попереду вид на сніговий схил, блакитне небо, практично без хмар і спокій. На другому ж знімку можна побачити Аліну Гросу в повний зріст і її голі знизу ноги. Поза та ж.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

"Красотулька", "Вид з вікна просто🔥", "Який гарний вигляд🔥", "У мене ранок не дуже добрий, я трохи прихворіла і їду на навчання. Спалося добре, а вам як?❤", "Добрий день. Відмінно спалося!", "Не дуже, коти заважали, вони у мене пустотливі", "Добре спалося", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою кровинку - одне обличчя: "Ну ви і схожі"

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу показала кращі сторони Романа Полянського, тільки такий чоловік зміг її підкорити: "Черга була довгою?"

Знай.ua писав, навіть Роман Полянський не знайде? Аліна Гросу "загубилася" в засніженому селі, граючи в хованки