Міністр цифрової трансформації поїхав на трасу Київ-Пирятин для того, щоб перевірити якість 4G.

Михайло Федоров разом з представниками Kyivstar і Vodafone Ukraine відвідав дане місце, передає Міністерство та Комітет цифрової трансформації України. Чоловік зазначив, що рік тому він до Полтави і не міг відправляти навіть повідомлення в месенджерах. Однак зараз ситуація змінилася в порівнянні з 4g.

Скрін, відео YouTube, Михайло Федоров
Скрін, відео YouTube, Михайло Федоров

"А зараз ми проводили зустрічі у Zoom, понад годину спілкувалися онлайн із громадянами та працювали на повну. Зв’язок зникав лише декілька разів. Це можна вважати прогресом, порівнюючи з минулим роком. Утім, ще є над чим працювати. Впевнений, що наша спільна робота з операторами дасть значні результати, і вже не буде проблем зі зв’язком у віддалених населених пунктах та під час подорожей Україною", - повідомив він.

Михайло Федоров / фото: пресслужба Мінцифри
Михайло Федоров / фото: пресслужба Мінцифри

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Два мобільних оператори Київстар і Vodafone обіцяли достроково покрити минулого року чотири міжнародні траси 4G. А в кінці цього року передбачається покриття всіх міжнародних шляхів.

Раніше портал Знай.uа писав, що МВФ спрогнозував реальний ВВП України на 2023-2025 роки. На думку фахівців, після спаду в цьому році на 8,2% і відновлення в 2021-му на 1,1% і в 2022-му на 3%, в 2023 році зростання української економіки прискориться до 3,4%, в 2024-му – до 3,8%, в 2025-му – до 4%.

Раніше повідомлялося, що Зеленський відповів на пропозицію Сергія Лаврова приїхати в Сочі: "не боюся, я готовий..."

Також, Володимир Зеленський пообіцяв ще 500 гривень за вакцинацію бустерною дозою: як отримати. Президент провів чергове засідання РНБО. За ще одну дозу вакцини знову платитимуть