Свій коментар спортсмен дав у подкасті Тетяни Воржевої на YouTube.

«Поряд з «Великим будівництвом», в Україні зараз бурхливо розвивається спортивна інфраструктура. Будуються і стадіони, і спортивні майданчики та інші об'єкти. Нинішні українські школярі мають більше можливостей стати зірками спорту в майбутньому. Дітям намагаються надати більше можливостей займатися спортом, щоб відвернути їх від інтернету. Втім, останніми роками масовим явищем став кіберспорт. Це прикмета часу та ознака того, що країна йде в ногу з ним», - вважає Владислав Ващук.

Він пояснив, що бачить користь від кіберспорту.

«Кіберспорт змушує розум людини діяти швидше, хоча тіло зберігає колишню швидкість. Але фізична активність тут відсутня, а вона також потрібна. Тому, хоча в кіберспорті теж є момент змагання, він не може замінити справжній спорт. Проте їх цілком можна поєднувати один з одним», - каже Владислав Ващук.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше Андрій Шевченко відмовився тренувати футбольну збірну Польщі.

Також Знай.ua повідомляв, що Ліонель Мессі показує найгірші показники за всю свою кар'єру.