Відомий український футболіст та тренер Національної збірної по футболу, який мав очолити збірну Польщі, та вже узгодив контракт, не буде тренувати поляків.

Про це стало відомо з офіційного сайту Динамо-Київ, також новину повідомив журналіст Ігор Циганик у своєму Twitter.

Циганик написав: "Андрій Шевченко не тренуватиме збірну Польщі! Контракт з Дженоа не вдалося розірвати! Тепер поляки вибирають між своїми!".

Як колишній головний тренер італійського ФК "Дженоа" Андрій Шевченко продовжує залишатися на угоді з італійським клубом. Угоду з поляками довелося відставити.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо, що Шевченка звільнили з Дженоа, але контракту з ним не розірвали. Це було зроблено, щоб не платити всі відступні.

Українець пропонував керівництву італійського клубу виплатити йому всю зарплату, яка б належала йому до літа 2024-го, це понад 6 млн євро, але ті не пішли на цей крок.

Андрій Шевченко. Фото: Instagram
Андрій Шевченко. Фото: Instagram

У Польщі Шевченкові гарантували щорічну заробітну плату, розміром у 2,5 мільйона євро, при цьому, частково кошти мав виплачувати сам "Польський футбольний союз", а інші гроші мали надходити від інвесторів, єдиною умовою був остаточний розрив домовленостей з італійським "Дженоа", де Андрій Шевченко все ще числиться, але фактично повністю усунений від управління спортсменами.

Офіційну заяву має оприлюднити польський клуб 31 січня.

Нагадаємо, раніше колишній футболіст Андрій Шевченко знайшов роботу тренера у Польщі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 15 січня 2022 року стало відомо, що відомий український футболіст Андрій Шевченко був звільнений з посади головного тренера.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали унікальний знімок легендарного футболіста Кріштіану Роналду.