Ліонель Мессі не досяг тих висот, яких від нього очікували, коли влітку він приєднався до "Парі-Сен-Жермен" на правах безкоштовного трансферу. Це відображено в статистиці, яка підкреслює його коефіцієнт реалізації в Лізі 1.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Ліонель Мессі, як правило, блищить в статистиці матчів в п'яти кращих лігах Європи, але ця кампанія в «Парі Сен-Жермен» була трохи іншою.

Колишня зірка "Барселони" займає друге місце за результативністю в еліті континенту, забивши всього один гол у Лізі 1 з 44 матчів.

Гірше показник тільки у Жоао Канселу з "Манчестер Сіті" - він забив один раз з 46 матчів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Мессі забив за ПСЖ в неділю, коли клуб з французької столиці розгромив Реймс з рахунком 4:0 і збільшив своє лідерство в таблиці.

В ході зустрічі 34-річний футболіст також зробив на своє ім'я результативну передачу, шосту в сезоні.

"Зрештою, робота і сила завжди окупаються. Як і у випадку з голом, я щасливий, що відіграв 90 хвилин. Добре, що я набрав три очки. Ми знаємо, наскільки важливі звички і розпорядок дня. Я набираю темп, і найголовніше — продовжувати вдосконалюватися фізично, щоб показати команді все, на що здатний в найважливіший період. У нас є Ліга 1, Кубок Франції та Ліга чемпіонів. Це найкращий час, щоб набрати форму. Найголовніше-повернутися на краще, отримуючи хвилини і впевненість", - сказав легендарний футболіст.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Тим часом Мессі повернувся в "Барселону" після того, як не потрапив у відбіркові матчі чемпіонату світу в Аргентині.

Нагадаємо, що у мережі показали, як виглядає Кріштіану Роналду без фотошопу.