Відома українська телеведуча і блогерка Леся Нікітюк опублікувала нове відео, в якому розповіла, що посварилася з блогеркою Юлією Вербою. Через що стався конфлікт зірка розповіла в сторіс instagram.

Леся Нікітюк звернулася до шанувальників і розповіла, що з самого ранку їй встигли зіпсувати настрій.

"Я в прекрасному настрої з ранку, дуже хочу поскандалити, але стримую себе. Прив'яжіть мене люди. Коротше, половина блогерів, на яких ви підписані г*мнюки", - заявила Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк, скріншот: Youtube
Леся Нікітюк, скріншот: Youtube

Так, виявилося блогерка Юля Верба злила в мережу повідомлення, яке відправила їй в дірект Леся Нікітюк. Останню такий вчинок сильно розгнівав. Нікітюк заявила, що навіть коли їй писала Кім Кардашьян, то вона не виставляла повідомлення на загальний огляд, як мінімум тому, що це негарно. Також зірка додала, що нерідко пише своїм шанувальникам в дірект, але ті також не кричать про це на весь інтернет.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Так от хлопці, коли мені написала нещасне повідомлення Кім Кардашьян, я не вивалювала це. Я показала, що вона мені написала, не відкривала це повідомлення. Є багато простих людей, моїх передплатників, які не блогери, яким я іноді можу написати повідомлення, але вони це не виставляють", - зазначила Нікітюк.

Раніше Знай писав, таким ніжкам позаздрить навіть Нікітюк: Марина Боржемська блиснула формами в тісному боді, "розкішне тіло".

Також ми писали, Леся Нікітюк засвітила свої "лимончики", ледь стримуючи радість.

Нагадаємо, Леся Нікітюк знайшла симпатичну заміну Притулі - чорнявий і веселий.