У соціальній мережі оприлюднили дуже цікаву новину про новий корейський серіал. Стало відомо, що новий серіал під назвою «Ми всі мертві» увірвався в топ 1 по рейтингу Netflix всього за 24 години.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Корейський серіал "Ми всі мертві" всього за добу очолив рейтинг Netflix обігнавши багатьма улюблену "Гру в кальмара"", - підписали інформацію в соцмережі.

Дуже багато людей відреагували на дану публікацію і практично одноголосно погодилися, що Корея на даний момент перебувати в тренді.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ми всі мертві" кадри
"Ми всі мертві" кадри

Люди, які дивилися культовий серіал "Гра в кальмара" також оцінили новий серіал і написали про це в коментарях.

"Ми всі мертві" кадри
"Ми всі мертві" кадри

"А щось не про смерть Корея знімати може? І подібні жорстокі серіали очолюють рейтинги, Це страшно і сумно((", "Навіщо таке знімати - смерть і тд . Не можна щось корисне", "Корея зараз в тренді", "перша серія затягнута так само, як і моя риса викладати думку. Цілий е # анний годину вони перетворюються в зомбаков, і потім титри. Сподіваюся в слід. серіях динаміки поприбавится", "я ще кальмара не дивилася, з уже якийсь новий вийшов. Як все встигнути?", "Корейська косметика, Корейські серіали, корейська музика. Кому як і мені здається, що в якийсь момент корейці різко еволюціонували і всі стали від них нереально тягнутися у всіх напрямках?", - пишуть думки юзери соцмережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, що другий сезон Гри в кальмара не за горами.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", зірка Гри в кальмара отримала Золотий глобус.