Стало відомо про те, що 77-річний О Ен-су з серіалу "Гра в кальмара" став лауреатом премії "Золотий глобус". Примітно, він перший житель Кореї, який був удостоєний цієї нагороди.

На даний момент він зірка номер один в корейських ЗМІ, так як раніше жодному корейцеві не вдалося роздобути нагороду на "Золотому глобусі". Справжня популярність прийшла до нього цієї осені, коли відбулася прем'єра серіалу "Гра в кальмара", де він зіграв гравця під номером 001 Іль Нама, дідка з пухлиною головного мозку. І тільки в останній серії з'ясовується, що він і є той самий господар - творець смертельних ігор.

001, фото: вільне джерело
001, фото: вільне джерело

"Все змінилося. Навіть коли я йду в кафе, тепер я повинен думати про те, як я виглядаю. Це змусило мене задуматися про те, що бути знаменитим теж важко", - розповів про Ен-су в інтерв'ю.

У театрі він працює з далекого 1967 року, але в кіно дебютував лише в 2002 році. Найбільш значуща роль - в картині Кім Кі Дука "Весна, літо, осінь, зима... і знову весна".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

001, фото: вільне джерело
001, фото: вільне джерело

Фільм став культовим для Кореї, і отримав величезну кількість нагород, але, при цьому бажаної популярності він не приніс.

Після "Гри в кальмара" все кардинально змінилося, адже вона стала однією з найбільш впізнаваних персон. Його дочці довелося навіть стати його менеджером, так як посипався цілий вагон пропозицій щодо співпраці.

Інших нагород цей серіал на жаль не отримав, а найкращим драматичним серіалом стала картина "Cпадкоємці".

Нагадаємо, що Кім Чжу Рен з" гри в кальмара "від Netflix розчулила фанатів сімейним знімком: "це любов"

Раніше повідомлялося, що зірка "Гри в кальмара" зіграє одностатеве весілля?

Також, зірка гра в кальмара роздяглася до самих трусів.