У мережі показали одну зі старих фотографій популярної артистки Тіни Кароль. Там вона в шикарній сукні червоного кольору позує на тлі мегаполісу.

Новий пост був опублікований на фан-сторінці Тіни Кароль в соціальній мережі Instagram, де регулярно діляться новими або архівними кадрами артистки, або ж розповідають новини з її життя.

На даному кадрі артистка в сукні червоного кольору з оголеною спиною. Зроблений кадр був на високому поверсі балкона, і на тлі можна розглянути великий мегаполіс.

"Доброго ранку Лютий😍 до весни залишилося всього 28 днів🥰 #ТинаКароль #TinaKarol #доброеутро"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фотосесія була зроблена ще в далекому 2015 році, практично сім років тому. Тоді під цим фото артистка писала наступне:

"Творчість - важка праця, але мені подобається знати йому ціну. Я втомлююся, боюся, переживаю. Але я проживаю це життя. Здатися я завжди встигну".

У коментарях під постом на фан-акаунті користувачі почали писати, що думають про це:

"❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️";

"Най-най найкраща❤️❤️👏 👏";

"😊";

"❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Якщо подивитися на вбрання жінки на різних заходах, то можна помітити, що Тіна Кароль дуже часто з'являється саме в червоному кольорі, адже він їй неймовірно до лиця.

Свого часу артистка навіть створила фірмову червону помаду, якою вона постійно користується.

Нагадаємо, що Тіна Кароль приховувала "зраду" 10 років - але раптом вирішила зізнатися

Раніше повідомлялося, що вагiтна Тіна Кароль вийшла до Каті Осадчої на пару питанків, але без батька дитини

Також, Тіна Кароль згадала, як ретроградний Меркурій і січень перевернули її життя з ніг на голову