У соціальній мережі оприлюднили дуже корисну інформацію для всіх поціновувачів моди. Стало відомо, що в цьому сезоні досить популярним і універсальним виявився трикотаж.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Цієї зими трикотаж очолює список головних трендів сезону. Тому в твоєму гардеробі повинен бути хоча б один светр! Ти можеш носити його, як частину базового образу, а можеш використовувати в якості аксесуара і зав'язувати поверх одягу (як робить Кендалл Дженнер). Цей прийом люблять багато fashion-інфлюенсери. Дивись, як ще можна небанально носити светр в цьому сезоні", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Потрібно відзначити, що трикотаж виявився досить несподіваним вибором, так як люди вважають за краще більш якісний матеріал.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Кендалл і Кайлі Дженнер
Кендалл і Кайлі Дженнер

Однак якщо взяти до уваги, що його носить така легендарна особистість, як Кендалл Дженнер, то питання можуть відразу відійти на задній план.

Кайлі Дженнер, фото - https://www.instagram.com/kyliejenner/
Кайлі Дженнер, фото - https://www.instagram.com/kyliejenner/

Потрібно нагадати про те, що молода модель і сестра Кендалл Дженнер Кайлі стала першою жінкою в світі, на яку підписано понад 300 мільйонів чоловік в соціальній мережі.

Нагадаємо, що архівні фотографії сестер Дженнер викликали неабиякі баталії в соцмережі.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Кендалл Дженнер показала свої принади в зухвалому купальнику.