Відома українська виконавиця Ірина Федишин, яка 1 лютого відзначає День народження, поділилася яскравим святковим знімком з розкішним букетом і повітряними кулями. Знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Ірина Федишин щодня намагається приділяти час своєму блогу в соцмережі, тому шанувальники не відчувають дефіциту контенту. У вівторок, 1 лютого знаменитість відзначає свій 35-й День народження, але навіть незважаючи на свято, активно ділиться кадрами з фанатами.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Так, співачка похвалилася подарунками, які їй піднесли її чоловік і сини. Це величезний букет тюльпанів, повітряні кулі і велика подарункова упаковка, в якій, по всій видимості, був головний сюрприз.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"Сьогодні мій святковий 35 День Народження", - підписала фото зірка.

Ірина Федишин не стала відразу розкривати всі карти і показувати, що ж було в коробці і вирішила потягнути інтригу. Зірка в сторіс заявила, що обов'язково покаже подарунок, проте трохи пізніше і закликала стежити за її новими публікаціями.

Скріншот сторіс instagram
Скріншот сторіс instagram

Раніше Знай писав, Тіна Кароль зізналася, як насилу стала знаменитістю, слідуючи за мрією всього життя.

Також ми писали, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості. Артистка показала, як косметолог чаклує над її обличчям невідомим приладом

Нагадаємо, Ірина Федишин влаштувала Відверті ніжності зі своїм чоловіком - прикрилася лише долонею.