Нещодавно світовий чарт серіалів на Netflix зайняла корейська картина під назвою "Ми всі мертві". Після такого карколомного успіху про головних акторів заговорили з новою силою.

Так, південнокорейська актриса Чо І Хен, яка дебютувала в кіно у 2017 році, отримала небувалу хвилю слави. На її сторінці в Instagram зараз вже 1.4 мільйони підписників, тому зірка з задоволенням тішить шанувальників різноманітними кадрами зі знімання серіалів.

Фото: Іnstagram \\ yihyun_1208
Фото: Іnstagram \\ yihyun_1208

Цього разу Чо І Хен вирішила показати кадри зі знімального майданчика. Перед фанатами дівчина постала у типовому вбранні медсестри.

Фото: Іnstagram \\ yihyun_1208
Фото: Іnstagram \\ yihyun_1208

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На одному з фото акторка позує сидячи на стільці та уважно вивчаючи документи. Чо І Хен вбралася в синій костюм, що складався зі штанів та футболки. Поверх цього вона одягла білий халат та бейдж з іменем своєї героїні.

Фото: Іnstagram \\ yihyun_1208
Фото: Іnstagram \\ yihyun_1208


Зазначимо, що за свою кар'єру Чо І Хен зіграла немало ролей у фільмах та телесеріалах, однак справжню популярність їй принесла картина "Ми всі мертві", яка вже на другий день після виходу опинилася перша в списку Netflix.

Сюжет серіалу "Ми всі мертві" розповідає про 15-19-річних школярів. У їхній школі починається справжній зомбі-апокаліпсис після укусу піддослідного щура. Герої опинилися у пастці, а їхнє головне завдання - вижити.

Нагадаємо, Юн Чхан Йон і Ю Ін Су з серіалу "Ми всі мертві" перейшли на поцілунки: сюжет, актори і приховані смисли нового хіта Netflix

Також Знай писав, 77-річний О Ен-су після "Гри в кальмара" назавжди увійшов в історію: перший кореєць, який отримав "Золотий глобус"

Раніше Знай писав, другому сезону "Гри в кальмара" від Netflix бути: "Всесвіт тільки народився". Один з керівників Netflix підтвердив інформацію про продовження південнокорейського серіалу