Відома українська співачка, яка нещодавно розпочала сольну кар'єру Слава Камінська, вирішила кардинально змінити свій імідж.

Слава Камінська має чимало шанувальників, саме тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить один мільйон осіб.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Цього разу у розділі stories зірка поділилася кадрами з салону краси. Виявилося, що Слава Камінська наважилася на зміни в зовнішності. Артистка позбулася рудого волосся та стала блондинкою. До того ж вона відрізала своє розкішне довге волосся, і зробила собі стрижку каре.

Слава Камінська, фото з instagram
Слава Камінська, фото з instagram

"А зараз кареху", - так Слава Камінська підписала фото.

Фанати співачки вже встигли оцінити новий образ Слави Камінської, однак їх думки щодо цього трохи розділилися.

"Руденькою було набагато краще", "Раніше було краще", "Супер!!!", "Міль😢", "Руденькою було набагато краще, зникла якась родзинка, стала такою як всі", "Красиво, мені подобається", "Раніше було краще", "До" було краще", - підсумувала вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Слава Камінська розповіла, як у неї віднімало ноги під час виступів з Сміюхою: "Ходила до психолога". На шоу "Хто зверху" Камінська вирішила відверто поговорити з головним героєм одного з сезонів шоу "Холостяк

Також Знай писав, Слава Камінська начепила на себе "гордість" свого колишнього: "Кохання не минає". Артистка задалася важливим питанням поруч зі своїм колишнім чоловіком. Відростила такі ж вуса

Раніше Знай повідомляв, напівголій Славі Камінській з панчішками стало нудно - довелося лягати на рояль: "Шрами і спогади..."