Джулія Фокс відвідала тижні моди в Парижі разом зі своїм бойфрендом - американським репером Каньє Вестом і стала приводом для критики.

Фотографії образу американської актриси, художника, модель і режисер опублікував портал Vogue. На ньому дівчина постала в сміливих образах: джинсовому костюмі, який відкриває голий живіт, шкіряному комбінезоні, проте увагу привернула фотографія, де вона одягла хустку чорного кольору.

В першу чергу обурені були мусульманки. Справа в тому, що протягом десяти років у Франції діє закон, який забороняє носіння одягу, що закриває обличчя. За це передбачений штраф у сто п'ятдесят доларів. Зокрема, це відноситься до традиційного мусульманського одягу для жінок - хіджабу або паранджі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Як вийшло, що вона носить хустку і не отримує штрафу, і її хустку показують вулицях Франції? . Хоча дивно... О, почекайте, Вибачте, я забула, що вона не мусульманка. 😒 "; ""Так хустці" але закони вашої країни не дозволяють жінкам-мусульманкам носити хустку???"; "У Франції хіджаб незаконний, а хустку для голови - це шикарно", - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, "Кінець чуткам": самотній Бред Пітт все ще страждає через Анджеліну Джолі? Фанати мріють про возз'єднання.

Також портал Знай.иа повідомляв, "худа Кім Кардашьян": лялькове обличчя Меган Фокс порівняли з " сідлом"

Нагадавши, Українська Кардашьян Олена Омович влаштувала Велике прання в одному корсеті:"соковиті лимони". Модель Олена Омович поділилася новим спокусливим фото в одному корсеті.