Володимир Остапчук, відомий ведучій шоу "Маска" показав, як скучив за дружиною, після тривалого відрядження

Він розмістив динамічне фото, на якому ледь не кусає дружину. Фото з'явилося на сторінці у Instagram Володимира. Для фото обидва надягли білосніжні сорочки та чорні жилетки. Христина дивиться догори, а Володимир впився у підборіддя красуні.

У підписі до фото, Володимир написав одним словом: "Кусь", а Христина прокоментувала "miss you".

Володимир Остапчук з дружиною. Фото: Instagram
Володимир Остапчук з дружиною. Фото: Instagram

Нарешті закохана парочка знову разом, і будуть запалювати для своїх фанатів у житті та на Instagram-сторінках.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше Володимир показав, як сам без дружини відправився на каток у Канаді, у місті Торонто. Він розповів що знаходиться у Торонто. Та похизувався знанням англійської мови.

Шанувальники також потішилися, що їхній улюбленець повернувся додому, та висловили свої емоції у коментарях. ЗА сторінкою Володимира спостерігає 540 осіб.

"Гарні та Щасливі!", "Удачі у всьому!", "Подумала, що це Зеленський і його жінка, Фото вау", "Найкращі та найкрасивіші", "Ах от чому у Христини прищ вискочив", "Це правда, що на відстані почуття міцніші?", "Кусь- це любов!", "Класні ! Щирі! Справжні!", - написали шанувальники під фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше Вова Остапчук втік за кордон, молода дружина Христина Горняк запричила

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вова Остапчук показав реакцію пенсіонерки на молодих блогерів.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Притула зізнався, чим обернулося для нього прощання з "Вар’ятами".