Ані Лорак запланувала низку концертів в Україні. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами та концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів осіб. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

1 лютого жінка опублікувала відеозапис-тизер і повідомила, що поїде з концертами по Україні.
Ані Лорак відвідає в травні Запоріжжя, Харків і Херсон.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"дорогі мої, на ваші численні прохання-Додаткові концерти #шоуTheBestUkraine! З нетерпінням чекаю зустрічі з вами☺️", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Ураааа👏 👏 👏Діва повернулася ❤ ️ ❤️❤ ️ ❤ ️ поїду до Харкова на концерт😍 😍 😍"; " дякую за вашу працю! Ждем❤️ чекаємо у всіх куточках світу 🌏❤️"; " у нас така сцена куб була в Китаї на fashion show😍 😮"; "Київ? Коли в Києві? Чекаю дуже", - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що ґатунокравести-діва Монро пошкодувала про давно втрачене: навіть пластика не допоможе

Нагадаємо, Wellboy, Анна Трінчер і білорус Michael Soul: хто подав заявку на Національний відбір на Євробачення 2022

Раніше Знай писав, Ані Лорак більше не холостячка? Колишня Мурата натякнула на нові стосунки-вже звикла, як до рідного.