Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

За рік середня зарплата зросла на 21%: хто з українців отримує найбільше, а хто "плететься в хвості"

В Україні зросли заробітні плати. На даний момент найвищими зарплати залишаються в авіаційному транспорті, а найнижчі - у сфері поштової та кур'єрської діяльності. Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Супермаркет, фото: znaj.ua
Супермаркет, фото: znaj.ua

Ціна злетіла до 50 грн: українцям показали, де можна дешево купити гречку

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Останнім часом ціни на популярні продукти починають зростати. Серед найважливіших продуктів, як завжди є гречка, ціна на яку часто коливається. Щоб ціни не були занадто високими, ще на початку 2022 Кабмін відніс гречану крупу до переліку соціальних продуктів харчування, на які націнка не може перевищувати 10%.

Збірна України, скріншот: YouTube
Збірна України, скріншот: YouTube

Україна вперше зіграє з Росією на Євро-2022 після 8 років війни

Українська збірна з футзалу зустрінеться в півфіналі Чемпіонату Європи з Росією. Про це повідомляє портал football.ua. У перший день лютого відбувся чвертьфінал чемпіонату Європи, в якому Росія обіграла збірну Грузії з рахунком 3:1. Такий стан речей робить Російську Федерацію суперником збірної України в півфіналі.

Вєрка Сердючка. Фото: Instagram
Вєрка Сердючка. Фото: Instagram

Вєрка Сердючка після "Батько наш Бандера" запропонувала Соловйову попити таблетки

Андрій Данилко показав який діагноз у російського пропагандиста Володимира Соловйова, який вирішив "гнати" Сердючку з Росії. Також Соловйов вирішив провчити тих артистів, які підтримують Андрія Данилка і заборонити їм відвідувати Росію. Фото "загострення" Данилко виклав на своїй сторінці в Instagram.