Легендарна співачка Софія Ротару, яку обожнюють на всьому пострадянському просторі, яка виконала "Червону руту", дуже рідко радує своїх численних шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 443 тисяч чоловік.

Цього разу вона перервала мовчання, щоб повідомити про свою хворобу. Вона розповіла, що встигла заразитися новим штамом коронавірусу – Омікроном.

"Дорогі друзі і близькі мені люди! Ось і до мене дістався Омікрон... два тижні безсонних ночей і боротьби за здоров'я. Коронавірус переможений, але не без ускладнень. Ситуація, завдяки чудовим лікарям і медсестрам, під контролем, але потрібно ще час і сили ... спасибі родині і всім, хто поруч зі мною! Бережіть себе і своїх близьких! Будьте здорові! Ваша Софія Ротару " » - написала вона.

Скрін, Instagram Ротару
Скрін, Instagram Ротару

"Мамо, ми разом!", - підтримав її в коментарях син Руслан Євдокименко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Бережіть себе Софія Михайлівна, ми вас дуже любимо, ця новина приголомшила просто, я в шоці, здоров'я Вам міцного і вашим близьким, це зараз дуже важливо для нас, все інше буде», «Руслан бережіть маму будь ласка, а ми будемо молитися за її швидке одужання", - бажають їй фанати.

Софія Ротару, фото з Instagram
Софія Ротару, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Софія Ротару перетворилася на океанську перлину на Різдво - у чоловіків потекли слинки: "Ах яка жінка, мені б таку".

Нагадаємо, єдиний син Софії Ротару оголосив про щасливу подію в родині: про це мріє кожна жінка

Як повідомляв Знай.uа, племінниця Софії Ротару Sonya Kay ніжно вп'ялася в губи хокеїста: "Любов зима не заморозить"