Дружина популярного теле- і радіоведучого, героя романтичного шоу "Холостяк" Микити Добриніна, Дар'я Квіткова знову порадувала шанувальників повідомленням в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйонів чоловік.

Цього разу вона поміркувала про те, чому жінки бувають неймовірно жорстокими і злими по відношенню до інших жінок.

"Здавалося б, ми всі проходимо через одне і те ж. Вагітність, токсикоз, біль, пологи, післяпологове відновлення і виховання дітей. Все це повинно було породити в нас солідарність і розуміння один до одного, але замість цього я спостерігаю церберів, які готові в секунду зірватися з ланцюга і розірвати тебе в пух і прах, якщо раптом твої рішення не збігаються з їхніми думками. У мене десь 1% хейтерів - чоловіків... Я кожен день отримую в дірект смс по типу: "а ваш син ще не ходить?", "він ще не стоїть?", "дивно, а ось моя дитина вже це, це і це...". Мені хочеться струсити таких мам і закликати їх до адекватності і розсудливості», - ділиться дівчина.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вона зазначила, що їй постійно приходять повідомлення не найприємнішого характеру.

"Ніколи не порівнюйте дітей. Ні з ким не порівнюйте. Вони всі різні, немає однакових, немає шаблонних, кожен індивідуальний. І якщо чийсь вже сидить, а ваш ще ні-це не означає, що якийсь з діток не такий. У мене було 2 зуба в 4 місяці, а у Лева не було ще зубів. Про що це говорить? Та ні про що! Якщо вас хтось зібрався навчити, як потрібно і не потрібно, розповісти про те, що повинен робити ваша дитина, а що ні — будь ласка, заради Вашого спокою і нервів: або блокуйте, або просто видаляйте смс і не читайте. Скільки ж комплексів породжують люди в Інтернеті, жінки у жінок", - дивується дружина колишнього Холостяка.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

"Критикувати можна злочинців, які вбивають, а не дівчат, які проходять одне і те ж», - резюмує вона.

"Люди, не заздріть нікому, це найгірше, що може бути!", "Підписуюся під кожним словом!", "Все дуже вірно написано і прям в точку", - коментують повідомлення фанати пари.

Нагадаємо, що Даша Квіткова похвалилася сумнівним рекордом Микити Добриніна: "2 хвилини".

Раніше ми повідомляли, що переможниця" Холостяка " Даша Квіткова показала, як виріс синулька від Микити Добриніна.

Крім того, Микита Добринін похвалився парубочим без Даші квіткової, Леся Нікітюк засудила:"за це тебе ненавидять".