Голлівудська зірка Дженніфер Лопес виглядала сенсаційно, влаштувавши бурю на закулісних знімках зі свого останнього інтерв'ю, просуваючи свій новий образ.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Дженніфер Лопес виглядала сенсаційно, коли вона носила спідницю, яка падала з її стегон, і мізерний бюстгальтер в пікантному знімку в соціальних мережах.

52-річна зірка продемонструвала свою неймовірну фігуру, засвітивши підтягнутий прес в чорному укороченому топі з низьким вирізом.

Сторіс Дженніфер Лопес
Сторіс Дженніфер Лопес

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Актриса позувала у відвертій спідниці з тонкими бретельками, що зав'язуються за шиєю.

Спідниця мами двох дітей нагадувала стрінги з квадратною нижньою частиною чорного срібла, яка приховувала її гідності.

Сторіс Дженніфер Лопес
Сторіс Дженніфер Лопес

JLO поділилася закулісними знімками свого інтерв'ю New York Times зі своїми 194 мільйонами передплатників в Instagram.

Зірка поклала свої світлі локони з проділом по центру і зібрала у вільний низький пучок, а також одним клацанням одягла укорочений шкіряний блейзер.

Сторіс Дженніфер Лопес
Сторіс Дженніфер Лопес

В даний час Дженніфер просуває свій новий фільм «Виходь за мене заміж» з Малумою і Оуеном Вілсоном, який повинен вийти 11 лютого, якраз до Дня святого Валентина.

Сторіс Дженніфер Лопес
Сторіс Дженніфер Лопес

У "Виходь за мене" характер світової зірки схожий на її власне життя, оскільки вона грає всесвітньо відому співачку, якій доводиться стикатися з тиском публічного особистого життя.

Нагадаємо, що у мережі показали найвідоміші пари нульових.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Дженніфер Лопес похвалилася ідеальним тілом.