У мережі розмістили публікацію, на якій можна побачити найлегендарніші пари голлівудського шоу-бізнесу.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Хай буде битва! Голосуй, яка з цих культових парочок нульових подобалася тобі більше всіх? 1 Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк 2 Бред Пітт і Дженніфер Еністон 3 Бен Аффлек і Дженніфер Лопес 4 Леонардо Дікапріо і Жизель Бундхен 5 Мерлін Менсон і Діта фон Тіз 6 Том Круз і Кеті Холмс 7 Райан Гослінг і Рейчел МакАдамс", - підписані фотографії в соціальній мережі.

Потрібно відзначити, що такі кадри підняли настрій дуже багатьом фанатам. Люди не змогли пройти повз такого теплого посту за участю своїх улюбленців. Багатотисячна публіка не стала мовчати і почала писати думки під публікацією з зірками.

Популярні новини зараз
Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

фото Getty Images
Дженніфер Лопес та Бен Аффлек / фото Getty Images

"Бред Пітт і Дженніфер Еністон", "Бред Пітт і Еністон , не знаю чому але вони ніби створені", "а де Джаред Лето і Кемерон Діаз, я б проголосувала", "звичайно ж Бред Пітт і Еністон))", "Брітні і Джастін, Пітт і Еністон, Бенні і Дженні", "Менсон і Діта", "Пітт і Еністон", "Брітні і Джастін", "Бред і Джен, звичайно досі шкода, що розійшлися і за підсумком то обидва зараз без пари!", "Молодість моя"," Бред Піт і Дженніфер Еністон", "дуже люблю Лопез, але якщо пара однозначно Пітт-Еністон", " Всі ікони! Всі пари запам'яталися", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що стало відомо, що передбачуваний останній роман Бреда Пітта виявився фейком.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", зірка Сутінків розповіла про можливе продовження фільму.