Відома українська співачка, яка ось уже далеко не перший рік радує мільйони українців своєю творчістю вирішила вшанувати пам'ять свого старого друга Андрія Кузьменка. Нагадаємо, що Кузьма загинув 2 лютого, рівно 7 років тому в роковій аварії.

А ось Наталя Могилевська, яка не могла стримати сліз під час прощання, виставила відео вже зі свого виступу - тепер глядачам буде важко стримувати емоції.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Могилевської в мережі Instagram.

"Я хотів би сказати дуже багато тобі, моя країна! Молюся за тебе. Твій PERSONAL JESUS. Кузьма. Сумую без тебе, друже!", - пише Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наталя Могилевська, скріншот: Instagram
Наталя Могилевська, скріншот: Instagram

Можна побачити, що співачка вийшла з картками, на яких написані сильні фрази артиста про долю України, а також про те, що ще за життя Кузьма називав себе "хранителем" для всієї держави.

Наталя Могилевська, скріншот: Instagram
Наталя Могилевська, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що по Кузьмі сумує не тільки Могилевська, а й багато інших українських артистів. Так, учасниця популярного талант-шоу "Голос країни-6" Аліна Башкіна записала пісню Кузьми Скрябіна "Старі фотографії" у своєму виконанні.

Раніше повідомляли, 7 років без Кузьми Скрябіна: як обірвалося життя легенди і подробиці нещасливого 2 лютого 2015 року.

Як повідомляв Знай.uа, українці згадали яскраві жарти Скрябіна про Путіна - так міг тільки Кузьма: "Жаба грає Вову в дупу".

Знай.uа писав, Кузьму Скрябіна в пам'ятну дату "воскресила" учасниця "Голос країни" Аліна Башкіна: українці не стримують сліз.