На сторінці в соцмережі Instagram відомого ресторатора, судді кулінарного шоу "Мастершеф" Ектора Хіменеса-Браво з'явився новий запис. Цього разу він поділився своїми враженнями від легендарного українського десерту, яким у дитинстві всі захоплювалися.

Звичайно ж, мова йде про хліб, намоченому водою з-під крана і посипаному цукром.

"Пробую ваше дитинство на смак. Мені все розповіли. Тепер я бачив це своїми очима. Готував своїми руками. Цей легендарний (як мені сказали) бутерброд з дитинства, коли дуже хочеться солодкого. Оцініть, все правильно зробив? Який рецепт вашого дитинства я ще повинен спробувати? Пишіть в коментарях", - запитав зірка "Мастершефа" на своїй сторінці.

Судячи з виразу його обличчя у відеоролику, десерт родом з радянського дитинства йому зовсім не сподобався.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"Білий хліб потрібен", "Не той хліб зовсім", "Це смак бідного дитинства, але було дуже смачно", "Як це було смачно!", "Треба спочатку вмочити скибочку цеглинки у відро з водою, щоб кришки на дно пішли, а потім в мішок з цукром і бігти під крик мами, поки не змусить вибирати грудочки з мішка», - пояснюють українці Хіменесу-Браво.

Інші зізнаються, що і самі ніколи не любили це «блюдо».

"Фууу, ніколи не розуміла цього", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво "злив" відео з фіналу " МастерШеф. Битва сезонів " з господарем Міцкевича: "Пава буде до кінця".

Як повідомляв Знай.ua, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розлігся в ліжку з пухнастою красунею: "Моменти щастя"

Знай.ua писав, рецепт приготування смачного лимонного печива: позаздрить будь-яка господиня