Зйомки шоу "Холостяк" завершені і герой визначився з вибором. З'явився трейлер нового шоу.

Взимку минулого року Григорій Решетник розкрив особистість шоу "Холостяк". Телеведучий виклав спільне фото з рудоволосим красенем-Олександром Топольським. Хлопець є українським іммігрантом в США, який зміг побудувати успішний бізнес в Майамі. Незважаючи на це, українець хоче знайти наречену саме у себе на батьківщині.

Нове шоу українці побачать його вже цієї весни. На офіційній сторінці Олександра Топольського з'явився тизер цього шоу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Цієї весни на СТБ", - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"❤️Ваууу😍бажаю вам щирої любові! Не біжіть даремно😉"; "Зйомки тривали 30 годин!😮"; "Чекаю🔥 😍❤️"; "клас 😍 😍 бажаю зустріти справжню і щиру любов😍😍😍🔥🔥🔥🥰🙂"; "гарний хлопець 🔥чекаємо прем'єру 🌹"; "Бажаю вам удачі і знайти свою любов на проекті ❤ ️Очень дуже чекаємо🔥", - повідомляють вони.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський зробив свій вибір в 12 сезоні: починаються хованки, скоро прем'єра.

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Квіткова оголилася до трусиків і довела, що повернулася у форму, як на "Холостяку": "Крута мама"

Також портал Знай.uа "Холостяк" Алекс Топольський проговорився про останні дні проекту: "залишаться в моїй пам'яті назавжди". Новий "Холостяк" розповів свої враження про участь шоу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.