Олексій Дурнєв вирішив детально розповісти про свої враження від Таїланду. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Український ведучий, продюсер і шоумен Олексій Дурнєв не тільки знімає цікаві відео, але також любить спілкуватися зі своїми шанувальниками. На його офіційному ютуб-каналі 661 тисячі фоловерів, а в соціальній мережі Instagram 519 тисяч фоловерів. І якщо на відеохостингу він в основному запрошує знаменитостей, то в Інсьаграм-сторінці ділиться особистими враженнями.

У січні 2021 року Дурнєв поїхав до Таїланду і вирішив поділитися враженнями звідти. Найдовшою частиною його подорожі був острів Пхаган. Це місце настільки вразило Олексія, що він міняв квитки на відпустку два рази і не хотів їхати.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"зараз розповідаючи вам про Пханган, я відчуваю дивні почуття: ніби познайомився з дівчиною, яка мені дуже сподобалася, і тепер хочу поділитися цим з усім світом, але боюся, що на неї звернуть увагу натовпи конкурентів, і вона більше не буде тільки моя", - повідомив він.

Телеведучий назвав острів окремою республікою зі своєю столицею і гіпермаркетами. З цього місця, за визнанням Олексія Дурнєва, йому не хотілося їхати.

"Його 125 квадратних кілометрів покриті мережею майже ідеальних доріг, тому переміщатися по острову дуже зручно – 15-30 хвилин на байку, і ти добираєшся в будь-яку точку. Через відсутність туристів рух безпечна їзда по Пхангану-окремий вид задоволення. Ти летиш, і тобі відкриваються наймальовничіші види на світі: Пальми, серпантини, океан, гори. Це фантастика", - повідомив він.

Нагадаємо, "Принцеса АТБ" Анна Буткевич стане новою "Холостячкою", крутіше Злати Огневич - "А де Леся?"

Як повідомляв "Знай.ua", Екс-зірка кіно для дорослих Саша Грей приготувала український борщ і розповіла про його унікальність: їдять по всьому світу

Знай.ua писав, Екс-зірка кіно для дорослих на "Холостяку" розкрила рецепт ідеальних відносин: "Буде шліфувати йому..."