Марічка Падалко розповіла про припинення дистанційного навчання у її дітей відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська ведуча телеканалу" 1+ 1" Марічка Падалко досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram. У телеведучої досить велика аудиторія на 194 тисячі осіб, які активно лайкають і реагують на її публікації. Іноді вона спілкується з ними через сторіс.

2 лютого жінка опублікувала фотографію, на якій постала поруч зі сніговиком. Вона зазначила, що у її дітей закінчилося дистанційне навчання.

"Все! В моїх дітей закінчилася дистанційка, а в мене - дача). Знову завтра в школу - несподіване рішення на тлі зростання кількості хворих. Спочатку нас відправили до кінця цього тижня, але опитавши у вайбері батьків про стан здоров’я дітей, вирішили відкрити школу. Чи на довго ... Хтось ще вчиться очно?",- повідомила вона.

Фолловери активно почали ділиться своїми враженнями. Хтось зазначив, що у них все ще дистанційне навчання, а хтось говорив про навчання.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Так, Харків вчиться і не йшли на дистанціонку"; "у нас вся школа на карантині, хворіють вчителі і діти. Ми теж захворіли (((Микита дуже хоче на тренування, але поки на ізоляції"; " закрили спочатку, кілька класів на карантин, але з завтрашнього дня дистанціонка! Поки до 9 лютого (м. Дніпро)", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила рецепт ідеальних вафель з хрусткою скоринкою: від одного запаху можна зійти з розуму

Знай.ІА писав, Марічка Падалко втратила форму після Нового року і показала, як зараз виглядає: "Як не жувати постійно?"

Також Знай.иа "принцеса АТБ" Анна Буткевич стане новою "Холостячкою", крутіше Злати Огневич - "А де Леся?"