Промоутер Олександр Красюк розповів про можливу дату проведення реваншу Усик і Джошуа. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Майк Тайсон.

Ведучий послався на слова американського промоутера Боба Арума про те, що реванш Олександра Усика і Ентоні Джошуа відбудеться в червні цього року і запитай думку Красюка.

Усик-Джошуа, скріншот: YouTube
Усик-Джошуа, скріншот: YouTube

"Коли проходять промоутерські торги, промоутер робить ставку із загальною сумою гонорарів і вказує три можливих дати і три можливих місця проведення. Промоутер не може піти від цих трьох опцій. Від країни проведення залежить і відсоток розподілу гонорарів. Що стосується Усика-Джошуа, то кінець травня-початок червня - дуже ймовірна дата", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Красюк зазначив, що існує ймовірність того, що реванш відбудеться в столиці України. Однак швидше за все і другий бій між боксерами відбудеться на Уемблі, так як це економічно вигідно для сторін.

Бій Джошуа-Усик, фото: Твіттер Matchroom Boxing
Бій Джошуа-Усик, фото: Твіттер Matchroom Boxing

Зазначимо, що перший бій відбувся 24 вересня 2021 року. Олександр Усик переміг одноголосним суддівським рішенням за підсумками 12 раундів. Перемога українця надала йому право на пояси чотирьох основних версій WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі.

Нагадавши, "спасибі шведу за перемогу": політик підколов збірну Україну їдким мемом. Працівники стоять над ямою і спостерігають, як працює тільки один з них

Раніше портал Знай.иа повідомляв, ізбив і згвалтував: дівчина футболіста Мейсона Грінвуда з "Манчестер Юнайтед" Харрієт Робсон заявила в поліцію.

Також ми повідомляли, що Роман Яремчук більше не потрібен "Бенфіці": українську зірку хочуть віддати до Миколенка в АПЛ. "Бенфіка", в якій грає український нападник, виставила його на трансфер. "Орли" хочуть отримати за українця 17 мільйонів євро.