Відома українська виконавиця Тіна Кароль активно веде свій блог в соцмережі і регулярно радує шанувальників новими кадрами як з професійної діяльності, так і з особистого життя. Цього разу в instagram з'явився яскравий знімок знаменитості в симпатичному вбранні.

Тіна Кароль має численну "армію" шанувальників. Тільки на її сторінці в instagram за нею стежать 1,8 мільйона користувачів. Зірка активно веде свою сторінку і регулярно ділиться новими кадрами. В той самий час шанувальники паралельно ведуть безліч фан-сторінок зірки, де публікують різні знімки, зокрема архівні.

Тіна Кароль. Фото: скріншот youtube
Тіна Кароль. Фото: скріншот youtube

Цього разу на одній з фан-сторінок, присвячених Тіні Кароль з'явилося її архівне фото. Зірка сидить на пасажирському сидінні автомобіля в досить симпатичному вбранні. На ній спідничка і футболка в обтяжку. На ногах, судячи з усього, босоніжки.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також образ співачки підкреслив легкий макіяж. Підводка очей додала якоїсь хижості її погляду, а локони волосся буквально сяють на сонці.

"Добрий ранок. Мила, ніжна, красива", - написав один з передплатників сторінки.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, що Тіна Кароль згадала, як стала нареченою і сказала заповітне "Так" Євгену Огіру.

Також ми писали, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості. Артистка показала, як косметолог чаклує над її обличчям невідомим приладом.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, як насилу стала знаменитістю, слідуючи за мрією всього життя.