Володимир Дантес спробував "спокусити" учасницю шоу"голоси країни". Відповідне відео з'явилося на офіційній Instagram-сторінці шоу.

У неділю, 30 січня 2022 року, відбувся другий випуск "Голос країни-12". Тривають "сліпі прослуховування", в ході яких зіркові тренери Оля Полякова, Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва і В'ячеслав Вакарчук набирають собі команду.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Одним з найбільш успішних виступів можна вважати спів 17-річної дівчини Марії Сур. Дівчинка є ученицею одинадцятого класу. Для виконання Марія виконала композицію 2WEI-Survivor. Вокальні дані Школярки змусили трьох тренерів натиснути кнопку-мова йде про Ольгу Полякову, Потапу і надії Дорофєєвої.

За Машу почалася справжня боротьба. Тренери намагалися вмовити дівчину піти саме в їх команду. Оля з Надею навіть подзвонили своїм близьким: Полякова вибрала для підтримки свою дочку Машу, а Дорофєєва - дружина Володимира Дантеса.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дочка Полякової розповіла Маші, що її мама навчить ще краще співати, а Дантес зробив незвичайну заяву.

Володимир Дантес. Фото: Instagram
Володимир Дантес. Фото: Instagram

"Ви бонусом отримуєте ще мене. Я дуже хороший супутник по життю, добрий. Вмію веселитися", - повідомив він.

Нагадавши, монументальна Тіна Кароль зі сторінок підручників змусила українців плакати: "Читайте, вчіться, співайте..."

Як повідомляв Знай.uа, молодий хлопець зачарував Дорофєєву на "Голос країни — - Дантесу не дотягнутися: "заслуговує на фінал"

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук показав, кого зібрав у команду на "Голос країни-12": "ми ще покажемо"