Сергій Шнуров випустив чергову пісню, яка присвячена Ксенії Собчак. Відео з цієї пісні з'явилася на ютуб-порталі Leningrad Shnurov.

Пісню виконує Нова підопічна Шнурова Зоя. У композиції є кілька відсилань до особистості популярної телеведучої, зокрема там є відсилання до аварії, з місця якої зникла Ксенія Собчак, а також на зраду чоловікові.

"І нічого такого. Наставлені роги. Схожий адже на Капкова, а няньчить Віторган і гра б це мила. Подумаєш дала. Подумаєш вбила, поспішала ж у справах", - співається в пісні.

У приспіві є натяки на непомірні інтимні апетити Ксенії Собчак: "Щілина вже не вузька, сліз тефлон. Самий раз починати шм*рафон".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Сама Ксенія Собчак прокоментувала новий кліп, повідомивши що на Сергія Шнурова негативно вплинула відмова алкоголю.

"тверезий Шнуров виглядає опущеним, неприкаяним старим зсжником, з обличчям що зморщена ж * па, текстами рівня "аншлаг-аншлаг", і кліпами, на які Дружина грошей не дає", - написала вона в Instagram.

Раніше портал Знай писав, Ксенія Собчак захопилася і" втратила "коліно:"була не повністю зібрана". Собчак в норковій шубі блиснула розрізом до пупка і перетворилася на Волочкову.

Також ми повідомляли, що молода дружина 48-річного Сергія Шнурова зробить його татком вчетверте. 31-річна Ольга Абрамова вагітна, що помітили журналісти, поки подружжя шнурових відпочивало на засніжених схилах Куршевеля.

Нагадаємо, раніше колишній залицяльник Анастасії Волочкової зізнався, чому кинув балерину