Наречений відомої російської балерини Анастасії Волочкової Сергій Кузнєцов заявив, що дійсно розлучився з нею і поділився подробицями ситуації.

Ще кілька днів тому Анастасія Волочкова розповідала про серйозні стосунки з Сергієм Кузнєцовим і навіть плани на заміжжя, а напередодні заявила про розставання з чоловіком. Вона заявила, що Сергію потрібен був тільки хайп. До такого висновку вона прийшла після повернення з Мальдівських островів.

Настя Волочкова та Сергій, фото з Instagram
Настя Волочкова та Сергій, фото з Instagram

В той самий час колишній бойфренд балерини, якого розшукують за причетність до терористичного акту на території України, вийшов в ефір соцмереж і повідав шанувальникам, що сталося, на його думку.

За словами Кузнєцова Волочкова зробила "вчинки", за які він не може її пробачити і тому прийняв рішення розлучитися.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Просто хочу сказати, що людина зробила такі вчинки, які не прощаю. Тому і повідомив, що ми розлучаємося. А сьогодні побачив людину, що зображає жертву", - розповів колишній залицяльник балерини.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Сергій Кузнєцов не уточнив, що конкретно стало причиною їх розставання, але зазначив, що якби Волочкова була нормальною людиною, то вибачилася б за свій вчинок або хоча б мовчала. Однак вона навпаки - робить з себе жертву.

Раніше Знай повідомляв, що Анастасія Волочкова закрила очі на кримінальні справи свого нового коханого, бачить тільки квіти і прикраси.

Також ми писали, багатий залицяльник Анастасії Волочкової пояснив, чому балерина пиячить і свариться з пілотами

Нагадаємо, Настя Волочкова слізно попрощалася з бойфрендом Сергієм.