Вже багато років проект "Холостяк" залишається одним з найуспішніших шоу в Україні. У кожному сезоні українці з задоволенням стежать за розвитком стосунків між головним героєм та учасницями шоу.

Навіть після проекту про найяскравіших учасниць реаліті продовжують говорити та цікавитися їхнім життям. Фіналістка першого сезону "Холостяка" Яна Соломко, де головним героєм був Максим Чмерковський, хоча не перемогла у шоу, та все ж змогла побудувати міцну родину.
Яна Соломко, фото: Instagram
Яна Соломко, фото: Instagram
Після участі у "Холостяку" Яну Соломко помітила Наталія Могилевська та запросила до популярного колективу Real O. Через кілька років він розпався, але дівчина вирішила не засмучуватися та нещодавно розпочала сольну кар'єру під псевдонімом SOYANA.

Попри будування кар'єри Яна Соломко не забуває і про свою родину. Так в Instagram молода співачка поділилася милим знімком з донькою зі студії звукозапису.

Фото: instagram \\ holostyachka__stb
Фото: instagram \\ holostyachka__stb

На знімку мама та донька позували у схожих образах. Вони обидві обрали теплі худі з каптурами та чорні штани. А вже на сторінці шоу "Холостяк" вирішили поцікавитися, чи схожа донька Яни на свою зіркову маму.

"Ні", "Гарнюні!", "Мамина радість👏", "Не схожі", "Класні дівчулі", "Зовсім не схожі", - зазначили косриутвачі мережі у коментарях.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадмємо, фіналістка "Холостяка" Яна Соломко нагадала Максу Чмерковському, які булочки він втратив - чекає виріз на грудях

Раніше Знай писав, фіналістка шоу "Холостяк" показала Максиму Чмерковському, що він втратив: "Здалося Анджеліна Джолі"

Також Знай повідомляв, зірка "Холостяка" Соломко заінтригувала звабливими вигинами: "Буде незвичайне"