У соціальній мережі розмістили унікальний пост, в якому можна побачити Дженіффер Лопес і Бена Аффлека. Тепер можна дізнатися всі таємниці їхніх стосунків і почути, що сказала Дженніфер про зміни в їхньому особистому житті.

Відповідний пост продемонстрували в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Сумували за цією парою? Дженніфер Лопес розповіла, чим Їхні стосунки з Беном Аффлеком зараз відрізняються від тих, що були 20 років тому", - підписали пост в соціальній мережі.

Багатотисячна аудиторія не змогла промовчати побачивши такого теплого посту. Фанати зіркової парочки не пройшли повз і залишили чимало відгуків.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

"Кожен раз у неї як в перший раз", "За словами знаменитості, за ці 20 років вони з Беном дуже змінилися, але незважаючи на це, вона шалено вдячна долі за можливість любити і бути коханою. "Ми стали старшими, розумнішими, досвідченішими, ми займаємося різними речами, у нас є діти. Нам слід бути дуже уважними по відношенню до всіх життєвих аспектів. Це такий прекрасний час для всіх", - сказала Джей Ло виданню People. До речі, за словами співачки, Їхні стосунки вже не ті, що були раніше. "Це зовсім не те, що було багато років тому. Ми більше цінуємо один одного. Отримати другий шанс бути поруч з коханою людиною — рідкісна можливість. І ми не приймаємо це як належне", - додала вона. Більш того, зірка зазначила, що її коханий за ці роки став її ідеалом. "Я так пишаюся ним. Бен став гідним чоловіком, я спостерігала за ним здалеку. Бути чесними один з одним і любити — ось основа всього"", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес показала сталевий прес і соковиту голу попу.