Популярна українська співачка, переможниця "Євробачення 2016" Джамала поділилася зі своїми друзями і підписниками дуже сумною новиною. Справа в тому, що пішла з життя її головна наставниця і вчитель. За словами співачки, вона завжди дякуватиме Всевишньому за те, що їм свого часу вдалося зустрітися.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Джамали в мережі Instagram.

Публікація Джамали, скріншот: Instagram
Публікація Джамали, скріншот: Instagram

"Не стало дуже близького друга, з яким можна було говорити годинами про все. Мого і всієї-всієї моєї великої родини. Виняткового вчителя, володаря унікальних вокальних знань, з яким так мріяла коли-небудь відкрити вокальну школу. Ані в консерваторії, ані після я не зустрічала педагога, який міг навчити співу будь-якої складності. А вона могла. Завжди дякуватиму Богу за цю зустріч.

Неймовірна людина - весела, енергійна і дуже надихаюча, приголомшлива мама і бабуся. У консерваторії над нами часто жартували. Як такими дружними можуть бути вчитель і учень? Як близькі подружки. У мене такої і не було, і не буде. Неймовірно важко! Мої щирі співчуття донькам і всім, хто знав чудову Наталію Олексіївну Горбатенко.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Публікація Джамали, скріншот: Instagram
Публікація Джамали, скріншот: Instagram

Хочеться плакати, але в цю ж секунду згадую одну з особливостей Наталії Олексіївни: при ній абсолютно не можна було сумувати. Абсолютно. Як тільки я в її присутності опускала очі, йшла в себе і на мить пропадала посмішка з обличчя, моя Наталія Олексіївна говорила: "Так, ти щось мені не домовляєш! Чому ти сумна?". Я говорила, що все добре, і питала, хіба потрібно завжди посміхатися. Вона відповідала: "Так!".

Ми сміялися і завжди-завжди багато говорили, співали і знову сміялися. Неможливо уявити, як взагалі бути без... Коли я присвячувала їй номер на танцях, вона дала останнє інтерв'ю. Дуже сподіваюся, воно збереглося.", — поділилася Джамала.

Раніше повідомляли, Джамала винайшла секретне слово, яке змушує будь-яку дитину замовкнути і слухатися: "Дуже особисте".

Як повідомляв Знай.uа, Джамала поскаржилася на відпочинок в Єгипті: "Вранці - кофта. увечері-куртка".

Знай.uа писав, Джамала впустила в своє життя хворобливе кохання: "Без нього не жити".