У соціальній мережі продемонстрували кумедний відеоролик, де можна побачити 48-річну супермодель з Німеччини Хайді Клум. Зірка показала себе в грайливому настрої і покрутила попою перед камерою на величезних підборах.

Даний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

48-річна Хайді Клум завжди знала, як звернути на себе увагу. Вона володіє неймовірною жіночою красою і дуже струнким тілом.

Хайді Клум
Хайді Клум

"Хайді Клум знайшла своє ідеальне плаття Модель приміряла незвичайний образ від Moschino і, здається, він повністю підходить під її настрій а як тобі плаття Хайді?",- підписали публікацію в мережі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Цього разу супермодель можна побачити в кумедній сукні, яка привернула чимало уваги. Однак багато людей заявили про те, що Хайді на цьому відео дуже схожа на співачку Валерію.

Співачка Валерія, фото Instagram
Співачка Валерія, фото Instagram

"Десь у мене було вдома такий матрацик, піду пошукаю)", "Валерія, Чи ти це", "я подумала, що Валерія", "поправте мене звичайно, але мені здається Москіно періодама дичину творить", "добре що напис прочитала інакше так би і думала,що Валерія плаття зі Степашкой наділа", "Подумала Валерія"," я думав це Валерія", "я теж подумала Валерія готується вести передачу " На добраніч, малюки!"", "подумала Валерія", "Подумала, що це Валерія", "Подумала що Валерія в край кхм вдарилася", - пишуть відгуки користувачі Мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Хайді Клум в прозорому корсеті мало не втратила груди.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Хайді Клум здивувала публіку своїм новим непередбачуваним чином.