У соціальній мережі показали несподіваний знімок, на якому можна побачити знамениту виконавицю Ріанну. Стало відомо, що вона знаходиться в положенні і чекає дитину. Саме тому зірка вирішила показати досить відверте видовище.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

Варто відзначити, що ця фотографія привернула дуже багато уваги, так як на ній видно, що співачка стоїть перед камерою без нижньої білизни.

Ріанна
Ріанна

"Просто Рі перервала мовчання і вийшла з цією чудовою новиною в Instagram", - підписаний відвертий знімок легендарної артистки.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Багатотисячна аудиторія не змогла пройти повз даного кадру і вирішили написати все, що думає щодо таких знімків.

Фото Ріанни
Фото Ріанни

"Одягніть її хто небудь", "може вистачить вже ? Вона єдина вагітна на планеті ?", "Вітаю) хороша новина) я втратила нитку - а хто батько?", "Ще б знати хто це", "немає там ні у кого фотки Ріанни вагітної?", "Ну вагітна, і вагітна, навіщо скрізь оголювати свій живіт? У всіх вагітних дах чи що їде?", "Вона мабуть зібралася справити певні потреби. І якого рожна ось фокатися в такому вигляді?? І це ж наскільки треба не поважати своїх передплатників, щоб ось це викладати в соц мережу", "мій живіт після свят", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Ріанну в безглуздому образі розкритикували в мережі.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Ріанна і дочка Мадонни знялися в кадрах для дорослих.