Суддя проєкту "МастерШеф" та ресторатор Ольга Мартиновська показала, яким ангеликом росте її донечка, та зворушливо привітала її з днем народження.

Фото у білосніжному вбранні босими на чорній землі Мартиновська розмістила на своїй сторінці у Instagram. У кадрі Ольга присіла біля донечки, та подивилася на маленьку красунечку з маминою любов'ю.

"Безмежна любов має ім’я. Мою звуть Віруня, і їй вже п’ять. Час летить непомітно, а ти так швидко ростеш. Люблю тебе з кожним днем все сильніше!", - підписала фото Ольга.

Ольга Мартиновська з донькою. Фото: Instagram
Ольга Мартиновська з донькою. Фото: Instagram

У Ольги Мартинюк досить потужна армія фанатів. Дівчина не перестає дивувати своїх шанувальників кадрами особистого життя, та часто ділиться рецептами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Шанувальники відплачують жінці вподобайками та коментарями. Така подія, день народження донечки Ольги Мартиновської, не минула цікавих шанувальників.

Вони привітали дитину і матусю з днем народження, та побажали всього найпрекраснішого. Багато помітили, що дитина дуже схожа на Володимира.

Ольга Мартиновська з донькою. Фото: Instagram
Ольга Мартиновська з донькою. Фото: Instagram

"Така тонка схожість у профіль з Вовою", "З Днюхою Віра!", "Ви дуже класні", "Щастя, Олю, тобі та твоїй донечці", "Вітаю вас, любі дівчата, з вашим спільним святом! Щастя на всі часи", - написали під фото шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Ольга Мартиновська з "МастерШеф" заінтригувала подробицями про коханого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська зізналася у проблемах без душі.

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Мартиновська з "МастерШеф" похвалилася знімком в обіймах молодого красеня.