Бренд-шеф, ресторатор і суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська активно веде свій блог в соцмережі і любить ділитися новинами, а також яскравими фото з особистого життя і роботи. Цього разу вона розповіла про свою команду і поділилася секретною новиною в instagram.

Ольга Мартиновська поділилася новим фото, на якому позує в компанії талановитого кондитера і шеф-кухаря Антона Штипа. За її словами він найкращий у своїй сфері діяльності, серед тих фахівців, яких їй доводилося зустрічати.

Оля Мартиновська, скріншот відео
Оля Мартиновська, скріншот відео

Ольга Мартиновська вирішила поділитися секретною новиною про успіхи "колеги по цеху".

"І по секрету поділюся з вами однією новиною. Нещодавно Антон отримав звання кращого шоколатьє нашої країни. А це означає, що саме йому випав шанс представляти Україну на міжнародному фіналі конкурсу World Chocolate Masters в Парижі", - написала Мартиновська.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Користувачі Мережі також привітали талановитого кондитера, і засипали парочку компліментами.

"Просто обожнюю вас❤️ ви такі талановиті, такі щирі, найкращі! Безмежно вдячна долі за зустріч і знайомство з вами!!!", "Супер фотографія, дуже приємно дивитися. Розумниця, ангел красивий так тримати, Сонце", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, що на "МастерШеф" знайшли унікального учасника, який створює проблеми на рівному місці.

Також ми писали, Оля Мартиновська з "МастерШеф" влаштувала Гарячі Танці з молодими хлопцями.

Нагадаємо, що подружка Крутоголова з "Дизель шоу" Юлія Мотрук засвітилася голенькою.