Ресторатор і суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська вирішила поділитися кількома цікавими фактами про себе.

На її сторінку в Instagram вже підписалося 200 тисяч осіб, саме на честь цього Ольга Мартиновська вирішила більше розповісти їм про себе.

"Я — Оля Мартиновська. У народі — просто "шеф". А в житті — мрійниця, чиї бажання мають унікальну здатність збуватися 🧑🏼‍🍳 Частинка проекту "МайстерШеф". Головна в Першій українській кулінарній академії. Мама Віруні та натхненниця того самого (тут без подробиць 🤫)", - зазначила Мартиновська.

Фото зі сторінки Ольги Мартиновської
Фото зі сторінки Ольги Мартиновської


Зірка "МастерШеф" розповіла, що минулого року світ побачив її спільну з Володимиром Ярославським творіння — книгу "100 рецептів на кожен день", яка стала бестселером та об'єднала й надихнула тисячі людей готувати. До того ж Мартиновська зізналася, що вже незабаром здивує українців новим масштабним проєктом.

"По секрету — ваше життя ніколи не буде колишнім. І моє теж…. А це так класно! Дочекайтеся! А попереду на нас чекають неймовірні справи", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Оля Мартиновська із "МастерШеф" влаштувала гарячі танці з молодими хлопцями: "Найкраще почуття у світі". Жінка розповіла про те, що святкувала на Майдані Незалежності

Також Знай повіломляв, суддя "МастерШеф. Битва сезонів "Оля Мартиновська розповіла про своє "дитя": рекомендує всім мамам і подружкам

Раніше Знай писав, Ольга Мартиновська з "МастерШеф. Битва сезонів" похвалилася знімком в обіймах молодого красеня: "По секрету поділюся"